BEDRUKKEN

Bedrukken van T shirts, polo’s, bodywarmers, jassen, hoodies, keukenschort….

Wij bedrukken kledij voor zelfstandigen en kmo’s.

Bedrukken van Ballonnen, vilten tassen …….

Bedrukken voor particulieren vanaf één exemplaar.

Bestickeren voertuigen

Wij bieden service én ervaring om uw bedrijfswagens aan te kleden naar uw wensen. Met een mooie opvallende reclame op jouw voertuig bereik je dagelijks honderden potentiële klanten. Een voertuigbelettering is jarenlang rijdende reclame voor je bedrijf.

Wij verzorgen bestickering van één voertuig tot een volledig wagenpark.

We bespreken eerst welke reclame je op uw bedrijfsvoertuig wenst. Aan de hand van deze bespreking maken wij een offerte om je voertuig te bestickeren.

Eens wij een akkoord van de klant hebben en zijn logo en beeldmateriaal in ons bezit zijn starten wij onze werkzaamheden.

Na een akkoord op de offerte/proefdruk plannen wij in onderling overleg de uitvoering van de werken.

Algemene voorwaarden bedrukken en bestickeren.

Al onze leveringen zijn contant betaalbaar, tenzij anders wordt overeengekomen.

Het goedkeuren van de drukproef is het finaal akkoord van de klant met de uitvoering volgens deze drukproef. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schrijf- en zetfouten, alsook andere fouten in schikking of leesbaarheid wanneer deze door de klant reeds aanvaardt werden via de drukproef.

Frelly’s is niet verantwoordelijk voor fouten in de door opdrachtgever aangeleverde bestanden, zoals fouten in de kwaliteit van de bestanden, schrijf- of stijlfouten in teksten, of op andere manier tekortkomingen ten kosten van het eindproduct. Opdrachtnemer is derhalve niet verantwoordelijk voor de inhoud van door opdrachtgever aangeleverde teksten. Teksten worden door opdrachtnemer niet gecontroleerd op inhoud, noch taalkundig gecorrigeerd .

Op het ogenblik dat wij de goederen en/of diensten geleverd hebben, loop Frelly’s geen risico meer. Het risico ligt nu bij de klant.Indien de levering niet kan plaatsvinden omwille van een tekortkoming van de klant, draagt deze laatstgenoemde het risico.

Als de door jouw bestelde goederen gebreken vertonen (bijvoorbeeld omdat wij een drukfout gemaakt hebben,) dan nemen wij het uiteraard terug en krijg je je geld terug of we maken de bestelling nu foutloos opnieuw.